Camping Regelement

Geachte Kampeerder, Wij zijn zeer vereerd u als gast te mogen hebben en wensen u een prettig verblijf op onze camping toe. Wij vragen u vriendelijk het onderstaande regelement aandachtig door te lezen; het zal u tot hulp zijn om optimaal van de tot ubeschikking staande service en mogelijkheden gebruik te maken en om van een rustige vacantie te genieten.

1. Toegang tot de camping is alleen toegestaan aan kampeerders met een autorisatie afgegeven door de receptie. Bij de ingang worden de gasten geregistreerd. EIke gast ontvangt een persoonlijke controlekaart die altijd bij iedere ingang van de camping getoond moet worden. Degene die dit niet in acht neemt zal gevraagd worden de camping onmiddelijk te verlaten.

2. Bezoek is uitsluitend overdag toegestaan. De bezoekers mogen alleen te voet binnenkomen, tonen een identiteitsbewijs en als het bezoek langer dan een uur duurt betaalt men het dagtarief. Van 1 juli tot 31 augustus kan de Directie het bezoek naar goeddunken beperken of opschorten. In het geval van een dagelijkse beperking zal medegedeeld worden boven welk aantal geen bezoekers meer worden toegelaten. Het is daarom in het belang van de gasten eventueel bezoek op tijd te melden.

3. De toegang is verboden aan alle soorten en maten honden.

4. Het rondrijden op motor of bromfiets is op het hele campingterrein ten strengste verboden.

5. Auto’s zullen op de wegen van de camping een snelheid van 10 kilometer per uur aan moeten houden: beperkt u het rondrijden tot het strikt noodzakelijke.

6. Om de rust van de buren te verzekeren is het gebruik van radio, televisie, platenspeler en andere muziekinstrumenten alleen toegestaan met een matig volume en verboden van 13.00 uur tot 15.00 ur en van 22.00 uur tot 9.00 uur.

7. Het is balspelen verboden tussen de tenten, caravans, op de wegen en tussen de bungalows.

8. Ouders worden vriendelijk gevraagd ervoor te waken dat hun kinderen anderen niet lastig vallen, niets beschadigen aan de structuur van de camping met name niet aan de toiletten, en geen gevaar lopen zowel op de camping als aan het meer.

9. Wij vragen onze gasten vriendelijk om zuinig met water te zijn.

10. Van 23.00 uur tot 7.00 uur en van 13.00 uur tot 15.00 uur zal men op de camping uiterste stilte in acht moeten nemen. Arriverende en weggaande auto’s kunnen tijdens deze uren parkeren bíj de ingang van de camping op de daarvoor beschikbare parkeerplaatsen.

11. De camping heeft een optimale schoonmaakdienst tot ziín beschikking, maar vertrouwd ook op de hulp van de geachte gasten om de camping zo schoon mogelijk te houden door alle afval in de daarvoor bestemde containers te gooien, in goed afgesloten plastic zakken. De containers worden dagelijks geleegd. Ook vragen wij u de douches en toiletten correct te gebruiken, Ieder toiletgebouw heeft een bepaalde functíe; het zal daarom voldoende zijn de aanduidingen te lezen en de ruimte net es achter te laten.

12. Het is streng verboden de auto bi de mobilhomes te parkeren. Zij moet op de parkeerplaats P3 staan.

13. De kas is geopend van 9.00 uur tot 13.00 uur en van 15.00 uur tot 19.00 uur. Indien mogelijk verzoeken wij u d’e betaling een dag voor vertrek te voldoen.

14. Als uw vertrek na 13.00 uur plaatsvindt zal er een dag extra in rekening worden gebracht, wat ook het tijdstip van aankomst is geweest.

15. Het is verboden met ballen, luchtmatrassen het zwembad binnen te gaan en het is absoluut verplicht vòòr het zwemmen een badmuts op te zetten.

16. De camping directie onttrekt zich van elke verantwoordelijkheid in het geval van persoonlijke ongemakken, vermiste of beschadigde voorwerpen als ook diefstal. In het geval de geachte kampeerders een vermist of vergeten voorwerp vinden zullen wij het op prijs stellen als het bij de directie afgegeven wordt.

17. Onze campingplaats beschikt over safes die te huren zijn voor waardevolle zaken.

18. Dit camping regelement zal zeer zorgvuldig nageleeft moeten worden door alle camping gasten. Degene die dit niet in acht neemt zal gevraagd worden de camping te verlaten. Het zal voldoende zijn zich aan deze regels te houden om uw verblijf op Camping del Garda makkelijker en zeer zeker aangenamer te maken. De directie wenst u een prettig verblijf toe op Camping del Garda te Peschiera del Garda.