Mobilhome

Met de mobilhomes Camping Del Garda wordt een vakantie-dorp volledig van iedere type van accommodatie, gastvrij, comfortabel en in directe aanraking met natuurlijke activiteiten. Gebouwd volgens de modernste kennissen wat betreft technologie van de materialen, de mobilhomes zijn een van de interessantste aspecten van het camping-leven. Dankzij deze accommodaties het wordt logisch een fantastische vakantie te leven en de grootste vordelen te trekken, dat alèèn het leven in de open lucht kan aanbieden zonder van de verschillende huisgemakken te afzien.

Mobilhome - 5 pax

Mobilhome naast het meer - 5 pax - ca. 24 m² | Woonkamer med bank, keukenhoek, slaapkamer met een tweepersoonsbed, slaapkamer met een stapelbed en een èènpersoonsbed, badkamer met douche, airconditioning, terras met tuintje.

Mobilhome - 5 pax

Mobilhome - 5 pax - ca. 24 m² | Woonkamer med bank, keukenhoek, slaapkamer met een tweepersoonsbed, slaapkamer met een stapelbed en een èènpersoonsbed, badkamer met douche, airconditioning, terras met tuintje.

Mobilhome - 6 pax

Mobilhome 4+2 - 6 pax - ca. 32 m² | Woonkamer med bank, keukenhoek, slaapkamer met een tweepersoonsbed, twee slaapkamers met twee bedden, badkamer met douche, airconditioning, terras met tuintje

Speciale aanbieding

Airco inbegrepen voor 4 uren per dag. ledere uur meer zal 1,00 euro kosten. In de prijzen zijn er stroom, water, gas, belastingen en "V.A.T" (10%) inbegrepen. Huur van bedlakens 9,00 euro per enkelbed. Borgsom 100,00 euro. Eindschoonmaak moet de gast doen of er zijn 26,00 euro te betalen. Borgsom om een safe te huren, is 130,00 euro, de kost is dan 3,00 euro per dag.