Bungalow

De huisjes van Camping Del Garda zijn werkelijke woningen, comfortable, ruim en met alle nodige gemakken om een heerlijke vakantie te verlopen zonder zorgen van iedere soort. Onze huijsjes zijn zeer modern en technisch voor en bieden een aangename plaats aan waar serene en ontspannene uren te door brengen, om na een dag van afleiding en beweging te uitrusten.

Twee-kamer bungalow - 4 pax

Drie-kamer bungalow - 4 pax - 30 m² | Woonkamer met en bedbank, keukenhoek, slaapkamer met twee bedden, slaapkamer met een stapelbed, badkamer met douche, airconditioning, TV, terras met tuintje.

Twee-kamer bungalow - 4 pax

Twee-kamer bungalow - 4 pax - 35 m² | Woonkamer met en bedbank, slaapkamer met twee persoonsbed, keuken, badkamer met douche. TV, airconditioning, terras met tuintje.

Twee-kamer bungalow - 6 pax

Drie-kamer bungalow - 6 pax - ca. 39 m² | Woonkamer met een bank, keuken, slaapkamer met twee persoonsbed, slaapkamer met twee bedden, badkamer met douche, TV, airconditioning, terras met tuintje.

Speciale aanbieding

Airco inbegrepen voor 4 uren per dag. ledere uur meer zal 1,00 euro kosten. In de prijzen zijn er stroom, water, gas, belastingen en "V.A.T" (10%) inbegrepen. Huur van bedlakens 9,00 euro per enkelbed. Borgsom 100,00 euro. Eindschoonmaak moet de gast doen of er zijn 26,00 euro te betalen. Borgsom om een safe te huren, is 130,00 euro, de kost is dan 3,00 euro per dag.